Image Alt

Folii reflexive

Ce face foliile reflexive atat de speciale?

folii reflexive

In primul rand, acestea au capacitatea de a respinge energia solara intr-un procent de 79%. Prin intermediul tehnologiei de productie proprii dar si a experientei de fabricatie, CPFilms s-a impus pe piata de profil prin cele mai bune si eficiente folii solare la nivel mondial.
Foliile reflexive produse ce Llumar se deosebesc de alte produse prin calitatea superioara si rezistenta in timp in fata conditiilor neprielnice de mediu si de vreme. Aplicarea foliilor se realizeaza doar de catre o chipa de profesionisti, pe suprafete de sticla sau suprafete vitrate montate in prealabil.
Pentru a va proteja impotriva efectelor daunatoare cauzate de razele UV, atunci este recomandata instalarea de folii solare. Acestea au rolul de a proteja atat impotriva luminii excesive si a caldurii soarelui.
Astfel, veti reduce temperatura camerei pe timp de vara, reusind, in acelasi timp, sa mentineti caldura inauntru pe timp de iarna. Veti economisi in acest mod costurile la incalzire, contribuind si la cresterea confortului dumneavoastra.
Dupa cum am mentionat, foliile de la Llumar sunt renumite pentru rezistenta lor. Ele dispun de un strat antizgariere, un strat de protectie solara, un strat de protectie UV si unul antiefractie. Foliile noastre reflexive pot varia in functie de culoarea sau grosimea utilizata pentru fabricatie. Insa, indiferent de modelul pe care il alegeti, puteti avea siguranta calitatii si a durabilitatii in timp. Glass Tuning Brasov dispune de un personal cu experienta in domeniul montarii profesioniste a foliilor.

Folie Cladiri Brasov
Call Now Button