Image Alt

Folii antiefractie

Ce sunt foliile antiefractie?

folii antiefractie

CPFilms este producatorul mondial in materie de folii antiefractie, datorita unei tehnologii inovative de productie. Foliile antiefractie se refera la o pelicula invizibila, montata pe suprafata unei sticle.
Odata instalata, aceasta are rolul de a ne proteja impotriva accidentelor in cazul in care sticla se sparge. Folia va preveni cioburile de sticla din a se imprastia in momentul deteriorarii sticlei. Acest lucru previne eventualele accidentele cauzate de resturile de sticla, contribuind la siguranta dumneavoastra si a familiei.

De asemenea, folia antiefractie, dupa cum ne indica si numele acesteia, este rezistenta impotriva actiunilor de agresiune si vandalism. Folia se monteaza cu usurinta pe suprafete de sticla deja montate, oferind o solutie simpla pentru problemele prezentate de sticla traditionala.

Prin aplicarea unei folii antiefractie, veti creste rezistenta si calitatea sticlei deja existente, conferindu-i un plus de siguranta. Folia este disponibila in mai multe variante de grosime, cuprinse intre 100 si 300 de microni, in functie de necesitatile fiecarui spatiu pe care urmeaza a fi montate.

Aceste folii sunt invizibile din punct de vedere optic, detinand toate beneficiile sticlei clare, insa puteti alege si o varianta colorata. Produsele oferite de Glass Tuning detin toate certificatele necesare (ANSI, BS, DIN, EN ), oferindu-le, in acelasi timp, clientilor toata documentatia in vigoare de care au nevoie.

Printe clientii care utilizeaza folii antiefractie comercializate de LLumar se numara mai multe organizatii internationale precum ONU si UE, dar si abasade si armate nationale. Calitatile exceptionale ale acestor produse le recomanda pe piata de profil, oferint siguranta calitatii si durabilitatii.

Folii antiefractie
Call Now Button