Image Alt

Folii nereflexive

Folii pentru protectia solara

folii nereflexive

CPFilms introduce pe piata cele mai avansate folii pentru protectia solara, special create cu ajutorul componentelor cu structura unica, pentru a oferi un randament ridicat.

 Foliile nereflexive au ca principal obiectiv filtrarea caldurii din incapere dar si a efectelor orbitoare ale luminii, fara a face camera intunecoasa, permitand trecerea luminii. Puteti schimba complet fatada unei cladiri prin folosirea de folii nereflexive. Prin design-ul lor simplu dar elegant, puteti conferi un aspect stilat si modern oricarui spatiu, chiar si din cladirile mai vechi, fara a fi nevoie sa se recurga la schimbarea geamurilor.

Foliile nereflexive sunt recomandate pentru cladirile cu o vechime mai avansata, deoarece acestea nu imprima cladirii un efect de oglinda, motiv pentru care ele sunt utilizate cu precarede pentru acest tip de spatii.

Prin utilizarea de folii nereflexive, veti avea parte de un numar larg de beneficii. In primul rand, acestea prezinta o stabilitate ridicata a culorilor, care nu se diminueaza odata cu trecerea timpului sau datorita diferitelor conditii de mediu. Foliile de la Llumar sunt dotate cu un strat special antizgariere, fiind cel mai rezistent din industrie.

Un alt lucru care recomanda aceste folii este randamentul ridicat, lucru ce se datoreaza unei tehnologii de metalizare, care consta in depunerea unor metale sau aliaje pe suprafata foliei. Asadar, foliile pe care Glass Tuning vi le pune la dispozitie au un strat de filtru UV de pana la 99,9%.

Folii nereflexive
Call Now Button