Image Alt

Folii decorative

Folii decorative LLumar

LLumar

Foliile decorative Llumar au o gama larga de utilizare, care nu este limitata doar pentru spatiile de locuit. Asadar, puteti opta pentru folii decorative pentru a schimba aspectul unui birou, restaurant, magazin, sau chiar a unei camere de hotel.
Aplicarea de folii decorative este o metoda simpla de redecorare, care schimba intregul aspect al unui spatiu fara a necesita un efort mare sau costuri ridicate.

Datorita tehnologiei inovative, foliile marca Llumar permit trecerea luminii, filtrand insa radiatiile UV cu efect nociv care va pun in pericol sanatatea si care pot deteriora calitatea mobilierului.

Sticla sablata ofera intr-adevar efecte spectaculoase, avand in acelasi timp si o arie extinsa de utilizare. Din pacate insa, intretinerea acesteia este pretentioasa, necesitand mult timp si efort. De asemenea, modificarea sticlei sablate este aproape imposibila. Din acest motiv, foliile decorative reprezinta o solutie mai eficienta. Montarea si intretinerea lor se realizeaza cu usurinta, acestea putand fi indepartate oricand. Aspectual, acestea seamana foarte mult cu sticla sablata.

Foliile decorative sunt recomandate cu precadere pentru firme si birouri, acolo unde imaginea si decorul acestora se schimba in mod frecvent. Firma Glass Tuning va pune la dispozitie o gama larga de folii decorative din care puteti alege. Acestea au o paleta variata de culori precum: rosii, galbene, verzi, albastre, bronz, maro mat, negru mat si argintiu. Modelele sunt si ele foarte diferite, aftfel incat puteti alege dintre: dungi subtiri, dungi groase, patratele sau buline. Puteti chiar sa combinati culorile si modelele pentru a obtine efectele dorite de catre dumneavoastra!

Folii decorative
Call Now Button