FOLII DECORATIVE

FOLII DECORATIVE LLUMAR


• Foliile decorative Llumar au o gama larga de utilizare, care nu este limitata doar pentru spatiile de locuit. Asadar, puteti opta pentru folii decorative pentru a schimba aspectul unui birou, restaurant, magazin, sau chiar a unei camere de hotel.
Aplicarea de folii decorative este o metoda simpla de redecorare, care schimba intregul aspect al unui spatiu fara a necesita un efort mare sau costuri ridicate.

• Datorita tehnologiei inovative, foliile marca Llumar permit trecerea luminii, filtrand insa radiatiile UV cu efect nociv care va pun in pericol sanatatea si care pot deteriora calitatea mobilierului.

• Sticla sablata ofera intr-adevar efecte spectaculoase, avand in acelasi timp si o arie extinsa de utilizare. Din pacate insa, intretinerea acesteia este pretentioasa, necesitand mult timp si efort. De asemenea, modificarea sticlei sablate este aproape imposibila. Din acest motiv, foliile decorative reprezinta o solutie mai eficienta. Montarea si intretinerea lor se realizeaza cu usurinta, acestea putand fi indepartate oricand. Aspectual, acestea seamana foarte mult cu sticla sablata.

• Foliile decorative sunt recomandate cu precadere pentru firme si birouri, acolo unde imaginea si decorul acestora se schimba in mod frecvent. Firma Glass Tuning va pune la dispozitie o gama larga de folii decorative din care puteti alege. Acestea au o paleta variata de culori precum: rosii, galbene, verzi, albastre, bronz, maro mat, negru mat si argintiu. Modelele sunt si ele foarte diferite, aftfel incat puteti alege dintre: dungi subtiri, dungi groase, patratele sau buline. Puteti chiar sa combinati culorile si modelele pentru a obtine efectele dorite de catre dumneavoastra!
0726 285 527
Call Now Button